Non-food aanbieding

TUNESISCH AARDEWERK

Aanbieding maand april: 20% korting op Tunesisch aardewerk en 50% korting op produkten in de opruiming. Pottenbakken is in Tunesië een traditioneel ambacht, waarvan de kennis van generatie op generatie wordt doorgegeven. Als het pottenbakken klaar is, worden o.a. de schalen, kommen stuk voor stuk met de hand gedecoreerd. Dat maakt het servies net een tikkeltje anders, waardoor het een persoonlijk karakter krijgt. De bijzondere decoraties zijn heel kenmerkend voor deze streek. Pottenbakken is een traditioneel ambacht waar de hele familie aan meewerkt en een belangrijke bron van inkomsten. 

Food aanbieding

ALLES VAN TONY'S CHOCOLONELY

Aanbieding voor de maand april: 10% korting op alles van Tony's Chocolonely. Heerlijke repen in veel verschillende smaken. De paasrepen en repen met tekst op de wikkel, leuk om kado te doen. De minirepen zowel los als in een doos van 6 stuks verkrijgbaar. De Tiny Tony's, zowel los verkrijgbaar als in een doos. Verwen iemand anders of jezelf met deze eerlijke en heerlijke Belgische chocolade.

De food en non-food aanbiedingen zijn te bestellen via ons click en collect systeem of te koop tijdens winkelen op afspraak. Zie de informatie hierover op de homepage.

Koningsdag 2021

ORANJE REEP VAN TONY'S

Oranje vlaggetjes, tompoezen en onze melk karamel zeezout natuurlijk. Helaas wordt het hoogstwaarschijnlijk de tweede keer dat we Koningsdag met deze (h)eerlijke reep chocolade op de bank moeten vieren. Maareh...... gelukkig gaat onze oranje klassieker helemaal nergens heen en is onze melk karamel zeezout chocoladereep dé manier om het oranjegevoel in huis te halen deze Koningsdag. Bij aankoop van een produkt van Tony's Chocolonely krijg je deze maand 10% korting.

Tips voor (h)eerlijke gerechten

Heeft u zin in een gerecht van onze Hollandse bodem, een Mexicaans gerecht of houd u van Thaise curry's. Op www.fairtradeoriginal.nl/recepten/alles vind u recepten van hier en daar. Ontdek de wereldkeuken en eet smakelijk!

De producten van Fairtradeoriginal zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Cottonball Lights

50% Korting op alle kleuren Cottonball Lights. Cottonball Lights heeft geweldige lichtslingers in diverse kleuren en afmetingen, geschikt voor iedere ruimte in huis.