Non-food aanbieding

SEEPJE, ZEEP EN WASDROGERBOLLEN

Maandaanbieding mei: 20% korting op Seepje, zeep en wasdrogerbollen. Seepje gebruikt alleen de beste natuurlijke ingredienten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Zoals de schil van de Sapindus Mukorossi vrucht, die aan overvloed aan bomen in India en Nepal groeit. Wanneer deze superschillen water zien maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan die je kleding heerlijk schoon en zacht maakt. Ook wordt er een vloeibaar extract van gemaakt, dat als basis dient voor de vloeibare wasmiddelen, afwasmiddelen, allesreinigers en handzepen

Food aanbieding

CHOCOLADE

Maandaanbieding mei: 15% korting op chocolade. Zondag 10 mei vieren wij Moederdag. En welke moeder is niet dol op chocolade? Wereldwinkel Meppel heeft een groot assortiment (h)eerlijke chocolade. Zo hebben wij Tony's Chocolonely, dat is 180 gram genieten van heerlijke chocolade. Of een doosje Tiny Tony's in verschillende smaken. Divine repen, divine betekent 'goddelijk', chocolade van hoge kwaliteit. Belvas, bonbons en chocoladebrokken in verschillende smaken. En natuurlijk is buiten de Moederdag om chocolade ook heerlijk bij een kopje koffie of thee.

Met uitzondering van hagelslag en chocoladekoekjes.

Cottonball Lights

50% Korting op alle kleuren Cottonball Lights. Cottonball Lights heeft geweldige lichtslingers in diverse kleuren en afmetingen, geschikt voor iedere ruimte in huis.