Non-food aanbieding

GERECYCLED METAAL EN BLIK

De maand november: alles van gerecycled metaal en blik 20% korting. Gone Arty is voortgekomen uit en maakt deel uit van Stichting Vhufuli Art. De Stichting werd in 1998 opgericht om kleinschalige producenten in Zimbabwe, Swaziland, Ghana, Madagascar en Zuid-Afrika bestaanszekerheid te bieden. Inmiddels is Gone Arty uitgegroeid tot een volwaardig importeur van kunst- en gebruiksproducten uit Afrika. Door vanuit Nederland te investeren in ateliers en werkplaatsen ter plaatse, wordt bovendien de hoge kwaliteit van de producten gewaarborgd. Een van de kunstwerken van Gone Arty wordt gemaakt van Scrap Metal. Voor het maken van deze trendy producten worden o.a. oude hekjes, ijskasten, schroeven en moeren gebruikt. Je kan het niet zo gek bedenken of het krijgt een tweede leven. Van reuze kraanvogels tot kleine egeltjes.

Food aanbieding

TONY'S CHOCOLONELY CHOCOLETTERS

De maand november: Chocoletters van Tony's Chocolonely 4 halen.... 3 betalen. Met de heerlijke Fairtrade chocoladeletterrepen van Tony's Chocolonely maak je het Sinterklaasfeest compleet. De letterreep is een chocoladeletter en -reep en is gemaakt van hoogwaardig Belgische chocolade in o.a. de smaken puur, melk, melk met marsepein, puur met pepernoten, karamel/zeezout. Voor jezelf, een collega, een vriend(in) of in combinatie met een kaartje met een persoonlijke boodschap een uitstekende Sinterklaas attentie!

Black Friday

Cottonball Lights

50% Korting op alle kleuren Cottonball Lights. Cottonball Lights heeft geweldige lichtslingers in diverse kleuren en afmetingen, geschikt voor iedere ruimte in huis.