30 Jaar Wereldwinkel Meppel 'kassabonactie'

Op 6 april 1990 werd de Stichting Wereldwinkel Meppel opgericht. Dit jaar bestaan we dus 30 jaar wat we vanaf 19 oktober t/m 30 oktober gaan vieren. Feest in Wereldwinkel Meppel betekent ook feest voor onze klanten. Brengt u in deze dagen een bezoek aan onze winkel, dan kunt u de mooie beschilderingen op onze etalageramen bewonderen. Koopt u een artikel in onze winkel dan kunt u de kassabon, vermeld met uw naam, telefoonnummer en/of emailadres, in onze feestdoos doen. Op 31 oktober worden er 3 kassabonnnen getrokken uit de feestdoos en de gelukkigen krijgen een waardebon van 30 euro kado. Ook krijgt u op een non-foodartikel naar keuze maar liefst 30% korting

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

Jaarverslag 2019

Het jaarverslag van 2019 staat op de site. U klikt Anbi aan en onderaan deze pagina kunt u het jaarverslag vinden. Veel leesplezier!!!!