6 Wereldse koopjes weken

In plaats van een verre reis, wordt het dit jaar voor veel mensen vakantie vieren in eigen land. Door de Corona uitbraak wereldwijd hebben veel van onze producenten het momenteel niet makkelijk. Daarom hebben wij tijdens de zomervakantie elke week een nieuwe aanbieding! Kom je op donderdag in Meppel? Helaas zijn er dit jaar geen gezellige Donderdag Meppeldagen, maar wel onze bekende aanbiedingen van 20% korting op alle Doppers en Tony's Chocolonely. Kijk dan ook eens op onze koopjestafel met artikelen met maar liefst 50% korting. Onze 6 Wereldse koopjes weken beginnen op 14 juli t/m 22 augustus.

 

Elke weekaanbieding staat vermeld onder het 'kopje' aanbiedingen op deze site.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

Jaarverslag 2019

Het jaarverslag van 2019 staat op de site. U klikt Anbi aan en onderaan deze pagina kunt u het jaarverslag vinden. Veel leesplezier!!!!

Cadeautjes

Voor alle gelegenheden hebben wij een geschikt cadeau. Groot of klein en uit alle delen van de wereld.