Nieuwe openingstijden

In verband met de Coronacrisis hebben wij de winkel een aantal weken moeten sluiten. Begin mei zijn wij weer beperkt geopend en vanaf 28 mei gaan wij de openingstijden verruimen. Van dinsdag t/m zaterdag zijn we geopend van 12.30 uur tot 17.00 uur. Vanaf 16 juli zijn wij de donderdag weer de gehelde dag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, voor de veiligheid van onze klanten en onze vrijwilligers. Dat betekent niet meer dan 3 klanten in de winkel, handen bij binnenkomst desinfecteren, plexiglasscherm bij de toonbank en u kunt alleen bij ons pinnen. U bent van harte welkom!!!!!

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

Jaarverslag 2019

Het jaarverslag van 2019 staat op de site. U klikt Anbi aan en onderaan deze pagina kunt u het jaarverslag vinden. Veel leesplezier!!!!