Rode kidneybonen, Witte kikkererwten en Mexicaanse kruidenpasta's

Onze biologische Rode kidneybonen komen uit Jammu, een provincie in het noorden van India aan de voet van het Himalayagebergte. In het stadje Baddi worden ze geweld, kort gekookt voor de stevige bite en daarna ingeblikt. Ze zijn lichtzoet en vol van smaak. Lekker vooor in Mexicaanse taco's en Chili con carne.

Onze biologische Witte kikkererwten komen uit een kleine regio rond het Unesco plaatsje Khajuraho, in het noorden van India. Deze worden ook in het stadje Baddi geweld, kort gekookt voor de stevige bite en daarna ingeblikt. Ze zijn zacht en nootachtig van smaak. Lekker voor in een Marokkaanse stoof, Indiase korma, koud in een salade of om zelf Hummus mee te maken.

Ook nieuw in onze winkel zijn de Mexicaanse kruidenpasta's. De Mexicaanse keuken bestaat uit vele smaken: van aromatisch, zacht, rokerig en pittig naar friszuur en kruidig. Wij brengen deze smaken naar jou keuken met zes verschillende gerechten in makkelijke kruidenpasta's. Bijv. een typisch Mexicaans gerecht als Enchilado's met groene salsa of een stoofpotje Barbacoa. 

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

Jaarverslag 2019

Het jaarverslag van 2019 staat op de site. U klikt Anbi aan en onderaan deze pagina kunt u het jaarverslag vinden. Veel leesplezier!!!!