Aanbiedingen december 2021

KAARSEN, KANDELAARS, WAXINELICHTJES EN WAXINEHOUDERS

Deze maand 20% korting op kaarsen, kandelaars, waxinelichtjes en waxinehouders. De waxinelichtjes van Amnesty International zijn Fairtrade geproduceerd in Oost-Java en zitten met 20 verschillende kleuren lichtjes in een zak. De palmolie voor de waxinelichtjes komt natuurlijk van gecertificeerde plantages. Door de aankoop van deze lichtjes steun je bovendien het goede werk van Amnesty International. Waxinelichtjes voor hoop, liefde, geluk en vrijheid.

 

TONY'S CHOCOLONELY

Deze maand 10% korting op alles van Tony's Chocolonely en bij aankoop van 3 letterrepen de 4e gratis! Bijvoorbeeld de letterreep puur, melk, of witte chocolade met pepernoot. Een echte Tony's letterreep. Een heerlijke combinatie van pepernoten en chocolade. Ook zijn de letterrepen verkrijgbaar in de smaken melk, puur, wit, karamel/zeezout, melk met marsepein.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.