Aanbiedingen juni 2022

TUNESISCH AARDEWERK

De maand juni 20% korting op Tunesisch aardewerk. Pottenbakken is een heel traditioneel ambacht, waarvan de kennis binnen de familie van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tunesisch aardewerk wordt in zijn geheel met de hand gemaakt. Vooral vrouwen blijken geschikt voor dit fijnere, nauwkeurig schilderwerk.

 

 

THEE

De maand juni 10% korting op alle soorten thee. Ken jij ons uitgebreide assortiment aan thee al? Met wereldse smaken als spicy chai met een hint van passievrucht of groene thee met kamille en een vleugje lavendel en vanille. Alles om te genieten van jou theemoment, voor elke liefhebber zit er iets lekkers bij!

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.