Aanbiedingen

SJAALS EN SIERADEN

Sjaals en sieraden 20% korting*. De sieradencollectie van Kazuri bestaat uit handgemaakte en handbeschilderde sieraden van keramiek uit Kenia, Oost-Afrika. De prachtige unieke kralen worden gemaakt van klei uit het gebied rondom Mount Kenya, wat het product authentiek van deze streek maakt. Inmiddels zijn er meer dan 350 vrouwen in dienst bij Kazuri om elk steentje met de hand te vormen en te glazuren en ze vervolgens te verwerken tot unieke juwelen. De werkplaats is gelegen op een gedeelte van de farm van Karen von Blixen, welbekend van de film 'Out of Africa'. Als drager van dit unieke sieraad ondersteunt je dit principe van eerlijke handel.

WIJN

Alle soorten wijn 10% korting*. Bij Werelwinkel Meppel vind je de lekkerste wijnen. Witte- rode- en rose wijn. (H)eerlijke wijn voor bij de maaltijd of bij een borrelhapje. Door aankoop van deze wijn steunt u de wijnboeren in Zuid-Afrika, waardoor ze een menswaardig bestaan kunnen opbouwen.

* Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 november 2022.

 

 

BLACK FRIDAY

Op alle Doppers en Tony's Chocolonely 20% korting! Geldig op vrijdag 25 november t/m zondag 27 november.

Koopzondag zijn wij geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.