Aanbiedingen september 2022

ALLES VAN HOUT

De maand september 20% korting op alles van hout. Bijvoorbeeld de kleurpotloden van Kanika. Een originele set van 10 kleurpotloden in vrolijke kleurtjes. De stift is verwerkt in een stevige tak met schors. In Thailand heeft mevr. Boonamnuay een eenvoudig winkeltje met daarachter een kleine werkplaats waar met de hand verrassende producten worden gemaakt van zaden, takken, hout en kokosnoot. Haar zoon maakt creatieve ontwerpen van deze materialen zoals o.a. deze potloden. De verkoop van deze producten is de enige bron van inkomsten voor deze familie. Met de aankoop van dit product worden ze in hun onderhoud voorzien.

KOFFIE

De maand september 10% korting op koffie. De aroma rood van Fairtrade Original is uitgeroepen tot beste fairtraide snelfiiltermaling koffie van 2022. Koffie met karakteristieke hinten van fruit die overgaan in romige tonen van cacao, noten en chocolade. Deze mooie blend van gemalen arabica en robusta fairtrade koffiebonen is afkomstig uit Guatemala, Nicaragua en Oeganda.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.