Click & Collect systeem

Wij zijn gesloten, maar u kunt wel bij ons bestellen via ons click & collect systeem.

U kunt uw bestelling doorgeven via info(Verberg dit)@wereldwinkelmeppel.nl. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het afspreken van een tijd waarop u uw bestelling kunt ophalen. Afhalen van dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur, of op afspraak. Alleen bestelde producten worden geleverd. U kunt niet winkelen. Betaling kan alleen contactloos.

Een selectie van onze producten vind u op deze site via het tabblad assortiment. U kunt op de foto's klikken om deze te vergroten. Check ook onze posts op Facebook en Instagram.

Onze maandaanbieding december kunt u vinden op deze homepagina via het archief.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.