Maandaanbieding november 2021

SJAALS, HANDWARMERS, HAARBANDEN EN MUTSEN

Deze maand 20% korting op sjaals, handwarmers, haarbanden en mutsen. Het is herfst!!!! Dat betekent dat de temperatuur buiten gaat dalen. Dus tijd om je warm aan te kleden als je naar buiten gaat. De mutsen van Sjaal met Verhaal zijn gemaakt van wol met een voering van fleece in verschillende trendy kleuren. Heerlijk voor de koude winter! Goed te combineren met onze sjaals en handwarmers. De mutsen worden met de hand gemaakt door vrouwen in Nepal.

WIJN

Deze maand 10% korting op alle (h)eerlijke wijn. Bijvoorbeeld de Merlot. Een rode wijn, vol en evenwichtig van smaak met de afdronk van lichtzoet rood fruit. De Pinotage. Een rode wijn, vol en krachtig van smaak met een hint van kersen en bramen. Ontdek onze Zuid-Afrikaanse wijnen. Ook bij ons verkrijgbaar, de rode en witte wijn van No House Wine. Deze mooie wijnen zijn onstuimig, fris en eerlijk. No House Wine is biologisch, vegetarisch en fair for life voor de volle 100%.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.