Maandaanbieding oktober 2021

SJAALS

Nepal is zwaar getroffen door de Coronacrisis. De lockdown heeft daar alles stil gelegd. Geen werk = geen inkomen! Dat betekent: geen medische zorg, maar ook geen zuurstof en ook geen eten. De zoveelste ramp die het land in een paar jaar treft. Importeur Sjaal met Verhaal maakt zich ernstige zorgen om de vrouwen die o.a. onze sjaals en andere viltproducten maken en vraagt hulp aan al haar klanten. Wij doen mee! Van elke verkochte sjaal gaat 10% naar de projecten van Sjaal met Verhaal in Nepal. Bovendien krijg je deze maand 20% korting op alle sjaals, dus ook de sjaals van Sjaal met Verhaal.

KRUIDENMIXEN

Heerlijke biologische kruidenmixen om lekkere wereldse gerechten mee te maken. Dankzij de toevoeging van zeewier hoeft er geen of minder zout te worden toegevoegd. De mixen zijn verpakt in een handig milieuvriendelijk blikje dat het gebruiksgemak vergroot. Gemakkelijk te doseren en na gebruik weer goed af te sluiten. Door de frisse uitstraling zijn het bovendien leuke eyecatchers in elke keuken. Deze maand van 3,99 voor 3,59.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.