Maandaanbieding september 2021

ALLE ZEEP EN SEEPJE

Deze maand 20% korting op alle zeep en Seepje. Het belangrijkste ingredient van de producten van Seepje zijn de schillen van de Sapindus Mukorossi vruchten die in overvloed groeien aan bomen in en rondom het Himalaya gebergte. De schillen van deze vruchten bevatten een natuurlijke vorm van zeep, saponine genaamd. Zodra ze in aanraking komen met water, laten ze spontaan hun zeep vrij. Hypoallergeen en zonder chemische stoffen. Seepje wast, poetst en boent de wereld schoner en mooier!

BROODBELEG

Deze maand 10% korting op broodbeleg. Ontbijt, lunch, picknick of brunch.... maak er een feestje van met onze producten. Bijvoorbeeld onze hagelslag melk, romig en zoet van smaak. Lekker voor op de boterham of beschuit. Cacao van hoogwaardige kwaliteit uit West-Afrika en Latijns-Amerika.

 

 

 

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.