Maandaanbieding juli 2021

TASSEN EN MANDEN

Deze maand 20% korting op alle tassen en manden. Bijvoorbeeld onze fraaie tassen van Happy Lona. Deze worden met de hand gemaakt in Kasjmir, Noord-India en zijn van schapenleer en schapensuede. De hele productie is fairtrade en ook zo duurzaam mogelijk door de restjes leer te gebruiken in de kleinere produkten. Ook worden kleine foutjes in het leer onzichtbaar door het prachtige borduurwerk van een felgekleurd bloemenmotief.. Daarom wordt er bijna niets weggegooid. Iedereen kan meewerken met zijn of haar specialiteit en er werken geen kinderen van onder de 16 jaar. De tas heeft 5 vakken met rits en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Elke tas is uniek! 

WIJN

Deze maand 10% korting op alle wijn. Een greep uit onze wijncollectie is de No House Wine rood. Deze wijn is gemaakt van shiraz druiven en dat merk je direct. Rijp fruit in combinatie met wat peper maakt deze wijn opvallend fris. Het is een lichtkruidige rode wijn vol met rijp rood fruit, zoals zwarte bessen en pruimen, in combinatie met wat kruidigheid en milde tannine. Bij aankoop van een No House Wine ondersteun je tevens de allerarmste mensen met 'No House'. De opbrengst wordt gebruikt om de huisvestingsprojecten van stichting Homeplan te financieren. Het doel van Homeplan is om mensen die zelf geen geld of inkomen voor huisvesting hebben, een huis, een thuis en een toekomst te geven. No House Wine is verkrijgbaar in rode en witte wijn.

 

 

 

 

 

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.