Wij gaan weer open!

Na weken van gesloten deuren en later met de mogelijkheid om te winkelen op afspraak zijn wij vanaf woensdag 28 april weer geopend! U hoeft dus geen afspraak meer te maken om bij ons te komen winkelen. Wel houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent: maximaal 2 klanten in de winkel, handen desinfecteren bij binnenkomst, het dragen van een mondkapje, 1,5 meter afstand houden en bij voorkeur met de pin betalen. Ons assortiment is divers en groot, fairtrade en maatschappelijk verantwoord. Elke maand hebben wij leuke aanbiedingen. U bent vanaf woensdag weer van harte welkom in onze winkel.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.