Aanbiedingen

SALE

De maand februari staat in het teken van de Sale! In onze winkel staat een speciale 'sale' tafel. Producten op de 'sale' tafel met een gele sticker 25% korting, rode sticker 50% korting en blauwe sticker 75% korting!

 

 

 

 

MODEACCESSOIRES VOOR DE WINTER

De maand februari staat voor de deur. Een echte wintermaand... vaak met lage temperaturen. Daarom ontvangt u deze maand 20% korting op alle sjaals, handwarmers, haarbanden en mutsen.

 

 

 

KOFFIE

De prijzen van levensmiddelen schieten omhoog... buiten is het koud en guur. Alles om extra te genieten tijdens u koffiemoment. De maand februari ontvangt u van ons korting op alle soorten koffie. 

 

 

 

 

Als u bij ons komt winkelen houden wij ons aan de regelgeving van de overheid mbt Corona. Dit betekent 1,5 meter afstand, handen desinfecteren bij binnenkomst, dragen van een mondkapje, bij voorkeur contactloos betalen en niet meer dan 4 klanten in de winkel.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.