Winkelen op afspraak!

Vanaf donderdag 4 maart kunt u op afspraak bij ons winkelen en weer zelf uw inkopen doen. Ook bestellingen plaatsen en afhalen is nog mogelijk.

Als u bij ons wilt komen shoppen, dan kan dit door een aanvraag te doen via ons emailadres info(Verberg dit)@wereldwinkelmeppel.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Na ontvangst van uw verzoek nemen wij contact met u op voor het afspreken van een dag en tijdslot waarbinnen u weer zelf uw inkopen kunt doen. Dit is conform de overheidsregels minimaal 4 uur na uw verzoek voor een afspraak. De winkel is gedurende uw afspraak 15 minuten exclusief voor u gereserveerd.

Als u een bestelling wilt plaatsen, dan kan dit door ons een emailbericht te sturen. Ons emailadres is info(Verberg dit)@wereldwinkelmeppel.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer en de naam en aantal van het product. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het afspreken van een dag en tijdslot waarbinnen u uw bestelling kunt komen afhalen. Dit is ook conform de overheidsregels minimaal 4 uur na uw bestelling.

Openingstijden voor winkelen op afspraak en afhaalmomenten van uw bestelling zijn in principe op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur.

Tijdens het op afspraak winkelen of afhalen van uw bestelling is het dragen van een mondkapje en afstand houden verplicht.

Onder het tabblad assortiment van deze site vind u een selectie van onze food en non-food producten.

Check ook onze posts op Facebook en Instagram.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons.