Kerstpakketten

In Wereldwinkel Meppel vind u originele cadeautjes en heerlijke foodprodukten waarmee u kerst een feestelijk tintje geeft. Aangezien al onze produkten onder Fairtrade criteria zijn vervaardigd, is uw geschenk dus niet alleen mooi en/of smakelijk maar ook maatschappelijk verantwoord en kunt u op deze manier uw betrokkenheid tonen bij uw medewerkers en relaties.

Uit het kleurrijke assortiment van Wereldwinkel Meppel kunt u zelf een kerstpakket samenstellen. Gaat u voor een bepaald thema of kleur, of alleen voor onze heerlijke foodprodukten en/of wijnen. Of toch voor food- en non-food produkten. Kiest u voor een gedeeltelijk Fairtradepakket, dan kunnen wij ook elders bestelde produkten voor u leveren.

Er is van alles mogelijk en natuurlijk staan wij klaar om u hierin te adviseren.

Tevens is er de mogelijkheid een geschenk in de vorm van een Wereldwinkel cadeaubon te geven, zodat uw medewerkers/relaties zelf hun pakket kunnen samenstellen.

Bent u benieuwd naar ons assortiment en wilt u ideeen opdoen. In de winkel liggen folders met voorbeelden en artikelen voor kerstpakketten. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze winkel.

Geeft u de voorkeur aan een maatschappelijk verantwoord kerstpakket of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Wij denken graag met u mee.

Voorbeelden kerstpakket