Wij zijn weer geopend!

Na weken van gesloten deuren en later met de mogelijkheid om te winkelen op afspraak zijn wij vanaf woensdag 28 april weer geopend! U hoeft dus geen afspraak meer te maken om bij ons te komen winkelen. Wel houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent: maximaal 2 klanten in de winkel, handen desinfecteren bij binnenkomst, het dragen van een mondkapje, 1,5 meter afstand houden en bij voorkeur met de pin betalen. Ons assortiment is divers en groot, fairtrade en maatschappelijk verantwoord. Elke maand hebben wij leuke aanbiedingen. U bent vanaf woensdag weer van harte welkom in onze winkel.

Nieuwe artikelen in de winkel: Wenskaarten van Unicef

Niets geeft meer voldoening dan alle kinderen geven waar ze recht op hebben. Unicef helpt kinderen over de hele wereld bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie. Miljoenen kinderen gaan dankzij Unicef naar school. Talloze kinderen worden ingeent tegen dodelijke ziektes en krijgen goede voeding. Unicef werkt hard aan de bestrijding van het aidsepidemie en helpt kinderen die er het slachtoffer van zijn geworden. Unicef is bij rampen en oorlogen meteen ter plaatse en zorgt ervoor dat kinderen en hun families kunnen overleven. Kinderen die er alleen voor staan krijgen van Unicef bescherming tegen geweld, misbruik en uitbuiting. Wij hebben een ruime keuze aan Unicef wenskaarten. Door het kopen van deze wenskaarten steunt u Unicef om het leven van kinderen te redden.

Tips voor (h)eerlijke gerechten

Heeft u zin in een gerecht van onze Hollandse bodem, een Mexicaans gerecht of houd u van Thaise curry's. Op www.fairtradeoriginal.nl/recepten/alles vind u recepten van hier en daar. Ontdek de wereldkeuken en eet smakelijk!

De producten van Fairtradeoriginal zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Cadeautjes

Voor alle gelegenheden hebben wij een geschikt cadeau. Groot of klein en uit alle delen van de wereld.