Nieuw in onze winkel

TONY'S CHOCOLONELY LIL'BITS

Met lil'-bits kunnen chocofans eindelijk kiezen voor een eerlijke optie in het bite-size schap. Deze nieuwe chocoladeballen zijn chewy en knapperig van binnen, met een dikke laag chocolade van buiten. Bij Wereldwinkel Meppel verkrijgbaar in de smaken: melk hazelnoot, triple chocolate mix en melk marshmallow biscuit mix.

TRENDING TEA

Deze thee wordt rechtstreeks geimporteerd uit Sri Lanka, een echt theeland!. De thee is fairtrade gecertificeerd. In het land van herkomst worden de theeblaadjes verwerkt, geblend met pure ingredienten en verpakt tot een assortiment van losse thee en duurzame pyramidezakjes. De pyramidezakjes zijn 100% composteerbaar en plasticvrij! Kan dus bij het GFT-afval. Door handige accessoires voor de losse thee kun je genieten van deze heerlijke thee zonder onnodig afval. De Trending Tea, in verschillende heerlijke smaken, en accessoires zijn verkrijgbaar in onze winkel.

 

Tips voor (h)eerlijke gerechten

Heeft u zin in een gerecht van onze Hollandse bodem, een Mexicaans gerecht of houd u van Thaise curry's. Op www.fairtradeoriginal.nl/recepten/alles vind u recepten van hier en daar. Ontdek de wereldkeuken en eet smakelijk!

De producten van Fairtradeoriginal zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Cadeautjes

Voor alle gelegenheden hebben wij een geschikt cadeau. Groot of klein en uit alle delen van de wereld.