Aanbieding

SJAALS, MUTSEN, HANDWARMERS

We hebben zin in het voorjaar! Helaas laat deze nog even op zich wachten. Daarom deze maand 20% korting op sjaals, mutsen, handwarmers, haarbanden en omslagdoeken.

SALE

Ook hebben we nog steeds een tafel met mooie SALE-artikelen in de winkel. Op de meeste SALE-artikelen krijg je 50% korting. Zeker de moeite waard om even bij ons binnen te lopen!

 

Bent u donateur. Dan krijgt u 10% korting extra op de aanbieding.

Aanbieding is geldig t/m 29 februari 2024.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief