Aanbiedingen

BEELDEN

Deze maand 20% korting op beelden van keramiek, steen en brons. Op de foto is een kleine selectie te zien van ons uitgebreid aanbod. Bijvoorbeeld de (familie) beelden uit Zimbabwe. Het samengeperste serpentijnsteen is zacht en dus goed verwerkbaar tot een beeld. Een blok steen wordt gehakt, geraspt, geveild, geschuurd en gepoleist. Daarna komt er een laag was overheen waardoor de tekening van de steen goed naar voren komt. Hoe een steen een beeld wordt, is afhankelijk van het beginmateriaal en de creativiteit van de kunstenaar.

 

 

WIJN

Deze maand 10% korting op wijn. Bijvoorbeeld de Koopmanskloof pinotage rose. Deze pinotage rose heeft een mooi aroma van rode bes en framboos, is fruitig en soepel in de mond en rondt af met een fijne fraicheur. De wijn is licht en bovendien erg verfrissend.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 juli 2023

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief