Aanbieding mei

SJAALS EN SIERADEN

Deze maand geven wij 20% korting op sjaals en sieraden. De luchtige bloemensjaal van het merk Sjaal met Verhaal is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een vrolijke, frisse sjaal voor zowel voorjaar als zomer. Handgemaakt in Thailand.

Op non-food producten met een gekleurde sticker krijg je van ons 25% korting!

Donateurs krijgen 10% korting extra op de aanbiedingen.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 mei 2024.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief