Aanbiedingen

SJAALS

Deze maand 20% korting op alle sjaals. Heerlijke zachte sjaals, van Sjaal met Verhaal, uit Nepal. Omdat de sjaal geborsteld is voelt hij zacht aan. Je kunt ze 's winters dragen als warme sjaal en in de zomer als omslagdoek. Deze sjaals zijn gemaakt door vrouwen in een weverij in de Kathmandu Vallei in Nepal. Wij hebben een ruim assortiment effen, gestreepte en gewerkte sjaals in diverse kleuren. De moeite waard om eens even bij ons binnen te lopen.

 

 

WIJN

Deze maand 10% korting op alle soorten wijn. Oktober staat bekend als de wijnmaand. Van oudsher wordt namelijk begin oktober op het noordelijk halfrond de wijnoogst gedaan. Onze (h)eerlijke wijnen helpt boeren en werknemers in ontwikkelingslanden beter beloond te worden voor hun werk. Op deze manier kunnen ze leven van hun werk en krijgen ze een betere positie in de handelsketen. Fairtrade is een keurmerk, maar het is ook een wereldwijde beweging.

Donateurs krijgen extra 10% korting op de aanbiedingen.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 oktober 2023.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief