Aanbiedingen

SCHALEN

Deze maand 20% korting op alle schalen. Bijvoorbeeld deze mooie mozaïekschaal van Sarana uit Indonesië (zie foto). Naast een ruim assortiment mozaïekschalen verkopen wij ook handbeschilderde (tapas)schalen uit Tunesië en houten schalen van bijvoorbeeld Kinta. Van kleine tot grote XL schalen. Mooi om jezelf mee te verwennen en natuurlijk een mooi cadeau voor de komende feestdagen.

 

 

RIJST, KRUIDENPASTA'S EN KOKOSMELK

Deze maand 10% korting op rijst, curry's, boemboes en kokosmelk. Bijvoorbeeld de jasmijnrijst (pandanrijst). Deze biologische rijst is een auromatische rijst, vol van smaak met de subtiele geur van pandanblad. Heerlijk, bijvoorbeeld bij al jou Thaise gerechten.

Op deze site onder het kopje nieuws staat een link met tips voor (h)eerlijke gerechten.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 november 2023.

Donateurs krijgen extra 10% korting op de aanbiedingen.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief