Aanbiedingen

VOGELS

Deze maand 20% korting op alle vogels. Bijvoorbeeld de vilten tuinvolgeltjes. Deze zijn met de hand gemaakt  door vrouwen in Nepal. Er zit een touwtje aan zodat je ze op kunt hangen. Bijvoorbeeld in een decoratieve tak. Verder hebben wij in ons assortiment vogels van Mexicaans aardewerk, scrap metal, grote en kleine vogels.

 

 

 

RIJST, CURRY'S EN BOEMBOES

Deze maand 10% korting op rijst, curry's en boemboes. In de laagvlakte, ten zuiden van de Himalaya, verbouwen de boeren de basmatirijst. De unieke samenstelling van deze grond geeft deze rijst geheel zijn eigen smaak en geur. Basmatierijst heeft een licht nootachtige smaak. Op www.fairtradeoriginal.nl/recepten/alles vind je de heerlijkste gerechten.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2023

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief