Aanbiedingen

MUZIEKINSTRUMENTEN

Deze maand 20% korting op alle muziekinstrumenten. Panfluitjes, trommeltjes, sambaballen, rainsticks, klankschalen. Dit is een greep uit veel leuke muziekinstrumenten die wij verkopen. De klankschaal is afkomstig uit de Tibetaanse Boeddhistische gebieden rond de Himalaya. Klankschalen zijn metalen of kristallen kommen die bij het aanstrijken ervan een bepaalp geluid produceren. Het geluid van dit muziekinstrument zou een helende en rustgevende werking hebben. Elke klankschaal is uniek omdat ze vaak met de hand gemaakt zijn en daarom een authentiek karakter hebben.

 

TONY'S CHOCOLONELY

Deze maand 10% korting op alles van Tony's. Bij ons in de winkel een groot assortiment aan heerlijke repen van Tony's in verschillende smaken. De Tiny Tony's, verkrijgbaar in een doos met 10 verschillende smaken. Lekker om zelf van te smullen bij de koffie of thee of om iemand kado te geven. En natuurlijk hebben wij ook weer de heerlijke paaseitjes van Tony's, in een leuk eierdoosje met 12 eitjes in verschillende smaken.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 maart 2023.

Jaarverslag 2023

Het jaarverslag 2023 staat op de site. Deze vind je onder het tabblad Anbi, scroll helemaal naar beneden en klik op de link van het jaarverslag. Veel leesplezier!

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief