December aanbieding

ALLES VAN VILT

Deze maand 20% korting op alles wat gemaakt is van vilt. Kerststalletjes, kerstboomhangers, slingers, vingerpopjes, handpoppen, bloemen. Dit is een greep uit ons brede assortiment artikelen gemaakt van vilt. Allemaal hebben ze iets gemeen; ze zijn kleurrijk, uniek en handgemaakt. Met de verkoop creeert Sjaal met Verhaal werk voor inmiddels meer dan duizend vrouwen in Nepal en Thailand. Economisch zelfstandig kunnen zijn heeft een enorme positieve impact op hun leven en dat van hun kinderen.

 

 

TONY'S CHOCOLONELY

Deze maand 10% korting op alles van Tony's Chocolonely. Geef een eerlijk kado. Ons brede assortiment van deze (h)eerlijke chcolade bestaat o.a. uit; Sint letterrepen, Kerst proeverijtje (doos met 6 verschillende smaken kleine repen), Tiny Tony's special kerst mix, diverse smaken grote en kleine repen, verschillende smaken Tiny Tony's in doos, Lil'bits.

 

PIET HEIN EEK

Piet Hein Eek servies 25% korting.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2023.

Donateurs krijgen extra 10% korting op de aanbiedingen.

DECEMBER FEESTMAAND

Ben je op zoek naar een leuk kado voor de feestdagen. Wereldwinkel Meppel heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-iets-anders producten die zijn ingekocht volgens de fairtrade normen.

 

 

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief