Aanbieding juni

TASSEN EN PORTEMONNEES

Deze maand geven wij 20% korting op alle tassen en portemonnees. Bijvoorbeeld onze boodschappentassen van Gone Arty. Deze tassen worden handgemaakt in Madagaskar, waar veel gebruik wordt gemaakt van raffia en palmblad om praktische en kleurrijke shoppers te maken. Ons brede assortiment varieert van rugzakken tot shoppers, kleine en grote portemonnees in diverse kleuren.

Aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024.

Donateurs krijgen 10% korting extra op de aanbieding.

 

GRACHTENFESTIVAL AANBIEDING

Vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni geven wij 20% korting op alle doppers. Zondag zijn wij gesloten.

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief