Aanbiedingen

SALE SALE SALE

Je krijgt op alle artikelen met een gekleurde sticker 50% korting!!!!

 

 

 

 

 

ALLES VOOR WERELDSE GERECHTEN

Zin om een werelds gerecht te bereiden. Deze maand krijg je 10% korting op o.a. rijst, sauzen, kokosmelk, kruidenpasta's, sambal, ananas op sap, etc. Bijvoorbeeld onze (h)eerlijke pandanrijst. Een aromatische rijst, vol van smaak met de subtiele geur van pandanblad. Heerlijk bij Thaise gerechten.

Onder het tabblad 'nieuws' van deze site vind u allerlei recepten van wereldse gerechten.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 januari 2023.

 

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief