Aanbiedingen

TASSEN

Deze maand 20% korting op tassen. De korting is geldig op alle tassen, dus ook op bijvoorbeeld boodschappentassen en -manden. Wij verkopen ook schoudertassen, leren tassen, tassen van zeegras, festivaltasjes enz. De leren tasjes op de foto zijn gemaakt in India en gemaakt van stukjes restleer. Elk tasje is uniek qua kleurcombinatie.

 

 

 

KOFFIE

Deze maand 10% korting op koffie. Als we een kijkje nemen in de wereld van koffie, dan staat vast dat er iets moet veranderen. Koffieboeren verdienen nog steeds te weinig aan hun koffie. Met deze koffie zetten we de stap om het gat te dichten tussen het leefbaar inkomen en de koffieprijs. Wij verkopen ook décaf snelfiltermaling koffie. Een evenwichtige koffie, maar wel vol en romig van smaak. Met tonen van cacao en gebrande noten.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 april 2023.

Jaarverslag 2023

Het jaarverslag 2023 staat op de site. Deze vind je onder het tabblad Anbi, scroll helemaal naar beneden en klik op de link van het jaarverslag. Veel leesplezier!

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief