Aanbiedingen

KOFFIE

Op alle koffie 10% korting. Onze espresso dark roast koffiebonen zijn langzaam gebrande espressobonen met smaken van noten, karamel en zachte cacao door de donkere branding. Met als afsluiter een pittige afdronk. Koffieboeren verdienen nog steeds te weinig aan hun koffie. Met onze koffie zetten we een stap om het gat te dichten tussen het leefbaar inkomen en de wereldkoffieprijs. En we hopen een nieuwe norm te zetten door andere koffiemerkern te inspireren, zodat we samen de koffierevolutie verder in gang kunnen zetten!

SEEPJE EN ZEEP

Op alles van Seepje en alle zeep 20% korting. Bijvoorbeeld de handzeep (navulbaar) van Seepje. Een (gewassen) handje helpen bij een betere wereld! En, een schone toekomst ligt in jouw handen met deze 500 ml fles, want je kunt 'm makkelijke navullen met de Seepje handzeep navulling. Zo hoef je niet steeds een nieuwe fles te kopen, goed voor het milieu. Deze handzeep is in de geur eikenmos en oranjebloesem, 100% natuurlijk, PH-huidneutraal, vegan en het flesje is gemaakt van 97% gerecycled plastic.

 

PIET HEIN EEK

Op al het servies van Piet Hein Eek 25% korting.

Donateurs krijgen 10% korting extra op de aanbiedingen.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 september 2023.

 

 

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief