Aanbiedingen januari

SALE

De SALE is begonnen!!! Op artikelen met een gekleurde sticker 50% korting! Geen sticker, dan staat de prijs of het kortingspercentage op het artikel.

 

 

 

 

 

THEE

Op alle soorten thee 10% korting! Bijvoorbeeld onze biologische groene thee van Fairtradeoriginal. Doordat alleen de bovenste twee blaadjes en het knopje van de theeplant worden geplukt en daarna direct worden gestoomd, behoud deze thee de verse smaak en een frisse groene kleur. Je zet er een verkwikkende thee van, zacht en puur. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten thee, ook losse thee, in diverse smaken.

 

 

PIET HEIN EEK

Piet Hein Eek servies 25% korting.

Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 januari 2024.

Donateurs krijgen extra 10% korting op de aanbiedingen.

Jaarverslag 2023

Het jaarverslag 2023 staat op de site. Deze vind je onder het tabblad Anbi, scroll helemaal naar beneden en klik op de link van het jaarverslag. Veel leesplezier!

Medewerkers gezocht

Met een enthousiast team van vrijwilligers runnen wij de Wereldwinkel Meppel. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe verkoopmedewerkers. Bent u klantgericht en bereid om minimaal 3 dagdelen per maand in onze winkel te werken? Bel ons of kom langs in onze winkel, Woldstraat 35 Meppel, tel. 0522-262823.

De Wereldwinkel is een bijzondere cadeauwinkel waar producten gekocht kunnen worden uit niet-westerse culturen. Zoals bijv. aardewerk uit Tunesië en trendy sieraden uit Afrika. Maar ook geurige wierook, authentieke muziekinstrumenten, leuke woonaccessoires en bijzondere bureauartikelen. (H)eerlijke levensmiddelen zoals o.a. koffie, thee, sauzen, kruidenpasta's en wijn worden ook verkocht bij de Wereldwinkel. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij. Meer informatie over achtergronden en werkwijze van de Wereldwinkel vind je onder het kopje Over ons. 

Archief